Inloggen Lid worden

Sinterklaas

Sinterklaasfeest 19 november 2022


Het was weer één groot feest, het Sinterklaasfeest van de Personeelsvereniging van Rivas! Na twee jaar een ander Sintfeest dan we gewend waren en nu weer met zijn allen in het Grand Café van Het Gasthuis in Gorinchem.


Ruim 110 kinderen en de bijbehorende ouders en grootouders waren er om de Sint met zijn Pieten welkom te heten. De zaal was gezellig versierd en iedereen werd ontvangen met een kopje koffie of thee en voor de kinderen was er een sapje.
Het Thema was dit jaar 'beroepen'. Zoals altijd werd dit thema verpakt in een spannend verhaal. Er was een gewonde beer die geopereerd moest worden. Er werd een dokter en een zuster ingeschakeld om te opereren. En ja hoor, de beer werd weer helemaal gezond. Ook de politie en de brandweer waren ter plekke om de orde te herstellen en de brand te blussen. Jong geleerd is oud gedaan.


Na dit feest was het weer tijd voor de cadeautjes. En wat waren de kinderen blij! Dat Sint toch zomaar wist wat ze wilden hebben! Met rode wangen en een buik vol pepernoten en hun cadeautje vertrok iedereen weer naar huis.
Sint heeft beloofd dat hij volgend jaar op 25 november weer naar gorinchem komt. Dus nog 371 nachtjes slapen...


Het bestuur van de Personeelsvereniging wil het team van Sint en Pieten, die al vele jaren voor een geweldig Sinterklaasfeest zorgen, heel hartelijk bedanken!
We zien ze graag weer terug op 25 november 2023.

Inloggen om een reactie te plaatsen en foto's te bekijken

© Personeelsvereniging Rivas Zorggroep

Volg ons op Facebook