Inloggen Lid worden

Sevilla, Spanje

Voor 2015 heeft de personeelsvereniging een reis in mei en een reis in september georganiseerd naar het Spaanse Sevilla. Hier kun je het verslag lezen van de eerste groep die op 29 mei vertrok.

Na een korte nacht vertrokken we 's morgens heel vroeg naar Schiphol. Na een goede vlucht kwamen we aan in een warm Sevilla.


Tour
Op de luchthaven stond de bus voor ons klaar met een Nederlandse gids. Tijdens een tour door de stad vertelde de gids veel over de geschiedenis van Sevilla en kwamen we langs mooie plekjes die de moeite waard zijn om later nog een keer te gaan bekijken.


Hotel
Na deze tour werden we afgezet bij het hotel. Het inchecken verliep voorspoedig en iedereen werd snel voorzien van de kamersleutel. De kamers waren prima en allemaal voorzien van airco. Dit was wel nodig want het was erg warm, de temperaturen liepen overdag op tot wel 35 graden. De rest van de dag kon men naar eigen inzicht invullen.


Zaterdag
's Morgens bij het ontbijt werden de belevenissen van de dag ervoor onderling besproken. Velen kregen zo leuke ideeën om die dag te gaan ondernemen.
's Avonds werd er door iedereen in de stad gegeten. Erg zoeken naar een restaurantje hoefde je niet, in iedere straat is wel een gezellig plekje te vinden waar heerlijke tapas geserveerd wordt.
Het huren van een fiets is een aanrader. Er zijn mooie fietspaden door de stad heen, welke aangegeven worden door groene rijstroken, hierdoor is het veilig fietsen.


Terugreis
Helaas komt aan al het goede een einde. Na een vlotte terugvlucht, zonder vertraging of andere problemen, kwamen we op dinsdag 2 juni om 01.45 uur weer aan bij het Beatrixziekenhuis.


Sevilla is een aanrader, prachtige stad met vele historische gebouwen, mooie parken, heerlijk eten, prima temperatuur en vriendelijke mensen.

Inloggen om een reactie te plaatsen en foto's te bekijken

© Personeelsvereniging Rivas Zorggroep

Volg ons op Facebook