Inloggen Lid worden

Stadswandeling Gouda met een workshop siroopwafels maken

 

Op zaterdag 8 juni 8:45 uur vertrekken we naar Gouda. De ene groep begint met een stadswandeling en de andere groep begint met de siroopwafelworkshop bij Berg's Bakery aan de Lange Groenendaal te Gouda. Het is geen foutje, het gaat echt om siroopwafels. Uiteraard wordt de groep daarna gewisseld.

 

Stadswandeling Historisch Gouda:

De perfecte stadswandeling om kennis te maken met de stad Gouda en zijn roemrijke verleden. De historische binnenstad van Gouda telt ruim driehonderd monumenten. Een gids leidt u langs bekende monumenten als de Kaaswaag en de Sint-Janskerk, maar ook langs de minder bekende – maar zeker niet minder interessante – overblijfselen van bijvoorbeeld de vele kloosters en kapellen die de stad heeft geteld. De stadswandeling duurt ca. 90 minuten.

 

Siroopwafelworkshop incl. proeverij:

Met deze workshop krijg je een stukje historie te horen over de siroopwafels. Daarna ervaar je zelf hoe het is om een échte Goudse Siroopwafel te bakken. Na het bakken (ca. 45 min) wordt de workshop afgesloten met een heerlijke proeverij, bestaande uit: mini siroopwafelgebakje, siroopwafelrotsje, chocostroopie, siroopwafel-puntje, Berg's eigen siroopwafellikeur en koffie of thee.

 

Rond 13:00 uur eindigen beide activiteiten. Je kan genieten van je vrije tijd tot 17:30 uur. Dan verzamelen we weer bij het punt waar we afgezet zijn en brengt de bus ons weer naar Gorinchem.

 

Inkoopprijs

 € 65,00

Korting

 € 17,50

Ledenprijs

 € 47,50

 


Vragen en/of wensen?
Het bestuur is het aanspreekpunt voor vragen of wensen van alle activiteiten. Heb je vragen, neem dan contact op met het bestuur van de PV, via het contactformulier op de site of via info@pvrivas.nl

 

 

 

 

© Personeelsvereniging Rivas Zorggroep

Volg ons op Facebook