Inloggen Lid worden

Wintersport Nauders korte reis

 

 

 

Het wordt zo merken wij steeds lastiger om een goede en betaalbare locatie te vinden. Dit keer dan ook naar een vertrouwd gebied ,nu aan Oostenrijkse zijde en wel skigebied Nauders/ Reschen. Het skigebied bestaat tegenwoordig uit 5 verschillende gebieden waarvan Nauders de grootste is, maar alles met 1 skipas.

We verblijven in  4 sterren  Alpenhotel Regina in Nauders op basis van halfpension en een goede wellness. Het hotel zit op ongeveer 2 km afstand van de skilift Bergkastel vlakbij de doorgaande weg naar Schöneben aan Italiaanse zijde welke met de skibus te bereiken is. Deze stopt vlak voor de deur. In de buurt van hotel is een bar maar bij de skiliften is de echte apres-ski.


Beide reizen vertrekken vrijdagavond 14 januari 2022 om dan zaterdag begin van de ochtend aan te komen waar het ontbijt klaar zal staan. De bagage moet waarschijnlijk in depot gezet worden waarna eenieder de dag naar eigen idee kan invullen. Op dinsdagavond  18 januari na het diner vertrekt de korte reis naar Nederland.

De lange reis vertrekt op zaterdagochtend 22 januari weer terug naar Nederland.


Let op: zoveel mogelijk per 2 inschrijven omdat de hotels een zeer beperkt aantal eenpersoonskamer hebben.

 

Vragen en/of wensen?
Het bestuur is het aanspreekpunt voor vragen of wensen van alle activiteiten. Indien nodig zullen zij contact opnemen met het reisbureau of de betreffende locatie. Heb je vragen of wensen over deze reis, neem dan contact op met het bestuur van de PV via het contactformulier op de site of via info@pvrivas.nl.

© Personeelsvereniging Rivas Zorggroep

Volg ons op Facebook