Inloggen Lid worden

Nieuwsbrief december 2021

Dit is de nieuwsbrief van december 2021. In deze nieuwsbrief blikken we terug op ons bezoek aan de Musical The Sound of Music en het Sinterklaasfeest.
En we hebben een oproep aan jullie. In 2022 bestaat de personeelsvereniging 60 jaar. Dat laten we natuurlijk niet zomaar voorbij gaan.
Heb jij een onvergetelijke herinnering aan de PV?
Jouw bijdrage kan een plek krijgen in het jubileumboek.


Terugblik Musical
The Sound of Music oktober 2021


Gelukkig konden we in het najaar weer iets voor onze leden organiseren. Op 28 oktober vertrokken we met 83 deelnemers met 2 touringcars van Verschoor Reizen naar de musical The Sound of Music in Den Bosch.


The Sound of Music vertelt het verhaal van Maria, die zich niet kan aanpassen aan het kloosterleven en de opdracht krijgt van Moeder Overste om als gouvernante te werken bij de familie Von Trapp. Daar komt ze er al snel achter dat de zeven kinderen van kapitein Von Trapp onder een te streng regime leven. Wanneer de kapitein een tijd van huis is laat Maria de kinderen weer opbloeien.


We hadden mooie plekken in de zaal, het geluid was goed en we hebben genoten van beroemde liedjes als Do-Re-Mi en Edelweiss.

Terugblik Sinterklaas november 2021


We hadden er erg naar uitgekeken, weer een Sinterklaasfeest organiseren met een voorstelling voor alle kinderen, maar helaas kon dat ook dit jaar niet doorgaan.
We moesten nogmaals uitwijken naar de drive-thru onder de OK.
Om er nu wel een klein kinderfeest van te maken werden alle kinderen uitgenodigd om met papa, mama, opa of oma door de drive te komen rijden.
Onder het afdak stonden Sinterklaas en zijn pieten te wachten op alle kinderen om de cadeaus te overhandigen.


En of de kinderen hebben geluisterd naar de uitnodiging! Opa’s, oma’s, papa’s en mama’s werden naar de achterbank verwezen, er zat zelfs een oma in de kattenbak, en de kinderen namen plaats op de voorstoel of direct naast het zijraam.
De cadeaus werden enthousiast in ontvangt genomen, op gepaste afstand door het raam of door het dakraam.Wat is jouw onvergetelijke herinnering aan de PV?


In 2022 bestaat de personeelsvereniging 60 jaar. We zijn benieuwd naar mooie verhalen van jullie!
Denk eens terug aan wat je met de PV hebt meegemaakt. Wat is een hilarisch verhaal of een onvergetelijk moment. Wie heb je leren kennen via de PV, waar heeft de PV je gebracht of ...


Een selectie van de verhalen, de leukste quotes of sprekende foto's krijgt een plek in de jubileumuitgave van de brochure die begin 2022 verschijnt.


Dus graaf eens in je geheugen en mail ons via info@pvrivas.nl
(bij voorkeur zo snel mogelijk, uiterlijk 10 december).


We zijn benieuwd naar jullie reacties,
Bestuur personeelsvereniging Rivas Zorggroep

© Personeelsvereniging Rivas Zorggroep

Volg ons op Facebook