Inloggen Lid worden

Nieuwsbrief januari 2020

Allereerst de beste wensen voor 2020. We hopen er samen met jullie een mooi jaar van te maken. Op dit moment wordt de brochure met het nieuwe programma gedrukt. Begin februari zal deze bij jullie op de deurmat vallen.


We geven jullie alvast de gelegenheid om je in te schrijven voor de eerste 3 activiteiten: We zien uit naar jullie inschrijvingen via www.pvrivas.nl. Meld je snel aan want vol = vol.

Workshop tassen maken – woensdag 18 maart 37,50 €
Hoe leuk is dat, je eigen leren tas maken ZONDER NAAIMACHINE. Tijdens een gezellige workshop ga je zelf aan de slag. Er zijn verschillende kleuren leer beschikbaar zodat je zelf kunt kiezen welke kleur tas je wilt gaan maken.

Reis Krakau – vrijdag 3 april t/m maandag 6 april 250,00€ = VOL
Krakau is de voormalige hoofdstad van Polen en is een opkomende stad in Oost-Europa. Het centrum van Krakau staat op de Unesco werelderfgoedlijst en is in 2000 uitgeroepen tot culturele hoofdstad van Europa. De stad is niet te groot, heeft tal van mooie bezienswaardigheden en heeft bovenal een hele goede sfeer. Ook biedt de stad tal van lekkere restaurant. Tijdens deze reis organiseren we op zaterdag een excursie naar Auschwitz en Birkenau. Op zondag organiseren we een rondleiding door het oude centrum inclusief een bezoek aan Royal Castle Hill waar het, zoals de naam al zegt, het kasteel en ook de kathedraal staan.Matthäus Passion – vrijdag 10 april 34,50€
Voor de 24e keer wordt de Matthäus Passion op Goede Vrijdag uitgevoerd in de Grote Kerk te Gorinchem. Voor liefhebbers van de Matthäus Passion stelt de Personeelsvereniging ook dit jaar weer voor haar leden toegangskaarten met reductie beschikbaar.

Facebook
We hebben sinds deze week ook een besloten Facebook pagina. Naast de nieuwsbrieven, intranet en onze website, zullen we hierop ook berichten vermelden. Kijk snel op: https://www.facebook.com/PersoneelsverenigingRivas en like onze pagina.


Programma
Workshop tassen maken – woensdag 18 maart
Matthäus Passion – vrijdag 10 april
Reis Krakau – vrijdag 3 april t/m maandag 6 april
Italië Evenement, Smaak & Stijl – vrijdag 15 mei
Fietsen in Westerhoven (Noord-Brabant) - zaterdag 13 juni
Algemene ledenvergadering – dinsdag 2 juni
Sail Amsterdam – vrijdag 14 augustus
Wijnreis Beaune Frankrijk - donderdag 24 september t/m zondag 27 september
Musical in Scheveningen - november
Sinterklaasfeest – 21 november
Kerstmarkt Leuven België – zaterdag 12 december
Workshop Kerst High Tea bij Sweet Ima– dinsdag 15 & woensdag 16 december
Bingo – vrijdag 8 januari
Wintersport kort en lang - begin 2021

We zien uit naar jullie inschrijvingen via www.pvrivas.nl.


Vriendelijke groet,
Bestuur Personeelsvereniging Rivas Zorggroep

© Personeelsvereniging Rivas Zorggroep

Volg ons op Facebook