Inloggen Lid worden

Wintersport 2020 kort

Korte reis Fieberbrunn 2020



Dit jaar gingen de korte en lange wintersportreis gezamenlijk naar Oostenrijk, Fieberbrunn.



We vertrokken zoals gewoonlijk vanaf de Banneweg en hadden een zeer voorspoedige snelle reis, rond 7.00 kwamen we bij het chalet aan waar men nog in ruste was, we werden pas om 8.30 verwacht. Na wat improviseren was het ontbijt voor ons gereed.



De kamers werden ingedeeld en iedereen ging omkleden en snel naar de piste of wandelen.



Onze groep ging wandelen. Er zijn meestal verschillende mogelijke tochten die men kan volgen. Wij kozen om eerst de omgeving van Fieberbrunn te verkennen. Hiermee zijn we iets te ver doorgelopen waarna we 10 km van het chalet waren beland, gelukkig kwam de skibus langs waar we mee terug konden.



De volgende dag zijn we met de skilift naar boven gegaan waar ook de start van een rodelbaan is. Dat is spectaculair om te doen, iedereen kan het en het is beslist aan te raden als men niet kan skiën. Na het rodelavontuur hebben we een wandelroute naar het dal gevolgd waarna we na 15km lopen weer bij het chalet terug waren.



De korte reis is maar 4 dagen zeg men wel eens, maar in deze 4 dagen doe je zoveel indrukken op zodat het lijkt of je een week bent weggeweest.



De laatste avond zijn we rond 20.00 na het diner vertrokken, we werden uitgezwaaid door de achterblijvers van de lange reis wat altijd leuk is. Al snel werd het stil in de bus, iedereen ging nog even lezen of men ging snel slapen. Onderweg hadden we nog best wat sneeuw maar dat was geen probleem voor onze chauffeur Jan die ons snel en veilig weer naar Gorcum bracht.



Al met al was het wat ons betreft weer een zeer geslaagde reis.



Toon.

Kijk voor foto's bij de terugblik van de lange reis.

Inloggen om een reactie te plaatsen en foto's te bekijken