Inloggen Lid worden

Bingo

Bingo 10 januari 2020



De jaarlijkse Bingoavond van de Personeelsvereniging was weer een groot succes!



Ongeveer 250 deelnemers beleefden een super spannende avond met 10 rondes Bingo met in elke ronde 5 mooie prijzen. De zaal ging om 19.30 uur open maar om 19 uur stond er al een grote rij klaar om zo snel mogelijk het beste plekje te zoeken. Om 20 uur begon het feest. In opperste concentratie werden de genoemde bingogetallen doorgestreept en konden de winnaars de prijzen in ontvangst nemen en de verliezers een troostprijsje.



De topper van de avond was de beroemde super ronde met drie super hoofdprijzen! Als eerste de derde prijs een JBL speaker, de tweede prijs een buitenkachel en als hoofdprijs een prachtige TV!



De personeelsvereniging heeft deze keer alweer goed uitgepakt ofwel: ingepakt want de prijzen waren een verrassing. Het gebeurde zomaar dat een jongeman van ongeveer 12 jaar een baardtrimmer als prijs had! Elke deelnemer kreeg een kopje koffie of thee en een muntje voor een drankje. Ook de lekkere hartige hapjes ontbraken niet. Rond 23.30 uur vertrok iedereen, met of zonder cadeaus, weer naar huis. Al met al weer een succesvolle avond. We kijken al weer uit naar volgend jaar: vrijdag 8 januari 2021!!



Inloggen om een reactie te plaatsen en foto's te bekijken

© Personeelsvereniging Rivas Zorggroep

Volg ons op Facebook