Inloggen Lid worden

Margriet Winter Fair

Verzamelen
Woensdag 18 november was het zover, heerlijk een dagje Margriet Winter Fair. Al vroeg verzamelde de eerste dames zich op de afgesproken plaats. Toen iedereen aanwezig was, vertrok de bus richting Utrecht. Ideaal dat de buschauffeur ons nagenoeg voor de deur kon afzetten.


Kerstsfeer
Eenmaal binnen kwam de gemoedelijke sfeer je direct tegemoet. Het heerlijke slenteren langs de verschillende kraampjes zorgde ervoor dat je direct in een kerststemming kwam. Ook de foodafdeling was een genot voor het oog en de maag. Heerlijke chocolade, chippies, worst, kaas, spekkies en koek, alles was te proeven en te koop.


In de vele kerst gerelateerde kraampjes was het gezellig druk en werd er goed ingeslagen voor de komende feestdagen. De dames met de trolleys stopte hun tassen goed vol met alles wat gratis was of als speciale aanbieding werd aangeboden.


Eten en genieten
Gelukkig waren er veel restaurantjes te vinden om even de vermoeide benen te laten rusten. Ook kon je even bijkomen in het Margriet Theater waar leuke optredens te zien waren oa. Van Velzen en Bastian Ragas.


Terugreis
Om 17.00 uur vertrok de bus weer richting Gorinchem. De terugreis duurde door de files iets langer dan gepland. Eigenlijk was dit wel lekker, zo kwamen we toch weer redelijk uitgerust thuis. We kunnen terugkijken op een gezellige dag. Niemand zal zonder aandenken thuisgekomen zijn.

Inloggen om een reactie te plaatsen en foto's te bekijken

© Personeelsvereniging Rivas Zorggroep

Volg ons op Facebook