Inloggen Lid worden

Gaschurn, Oostenrijk

Eindelijk is het dan zover. We vertrekken vrijdagavond rond 8 uur naar Gaschurn in Oostenrijk. Helaas is het koffieapparaat stuk, maar Gerda heeft overheerlijke hapjes meegenomen en met een filmpje vallen we toch in slaap.


De volgende morgen arriveren we al vroeg in het hotel waar het ontbijt klaar staat. Het sneeuwt maar dat maakt niet uit (daar komen we voor) en we kunnen lekker skiën en het dorp verkennen. In de loop van de middag zijn de kamers gereed en kunnen we onze spullen uitpakken.


Zondag sneeuwt het nog steeds en gaan we er gewoon op uit. De omgeving is prachtig. Zie de foto's. Einde van de dag kletsen we gezellig bij aan de bar of doen we een spelletje.


Maandag schijnt de ZON en is de lucht strak blauw en genieten we volop. Helaas hebben een paar deelnemers een geblesseerde knie en moeten het wat rustiger aan doen. Zo worden de boeken toch nog uit gelezen.


Dinsdag is het wat bewolkt met zo nu en dan een zonnetje, we genieten er nog maar weer van. Na het diner biedt de firma Verschoor ons nog een bakkie koffie aan met een schnaps, omdat we geen koffie kunnen zetten in de bus. Met dank aan Kenny (onze chauffeur). We vertrekken weer met sneeuw, maar hebben toch een vlotte reis terug naar Nederland.


Iedereen bedankt voor de gezelligheid en tot volgend jaar dan gaan we weer een week naar Söll in Oostenrijk.

Inloggen om een reactie te plaatsen en foto's te bekijken

© Personeelsvereniging Rivas Zorggroep

Volg ons op Facebook