Inloggen Lid worden

Vrienden van Amstel Live

De grootste Amstel kroeg van Nederland opende op 27 januari haar deuren voor 80 leden van de Personeelsvereniging. Achter die deuren zorgden de beste artiesten van Nederlandse bodem voor een wervelende show vol verrassingen onder de vertrouwde kroonluchter.


Om 18.30 uur vertrokken we van de Banneweg naar Rotterdam in een luxe touringcar van de firma Verschoor. Bij Ahoy aangekomen konden we direct de kroeg in…..


Het gigantische feest dat zich daar ontpopte is op papier bijna niet te beschrijven.


De PV had voor prima plaatsen gezorgd onderaan de 1e ring middenin de zaal zodat we de beide podia goed konden zien. De artiesten volgden elkaar in hoog tempo op. Links, rechts en komend uit de nok van de zaal traden ze in de meest onverwachte combinaties op.


Blöf met Guus Meeuwis, Claudia de Brei met Dinand Woesthof, Rob de Nijs met Nick en Simon. Kensington kwam op een paneel zwevend uit de nok van het decor en hiermee was de toon gezet, een muur van geluid werd over de zaal gestort en iedereen was bij de les. Volop genietend rolde het programma als een stoomwals over het uitzinnige publiek met voor mij als een van de hoogtepunten de uitvoering van U2 door de 3J'S. Wat een stem heeft Jan Dulles een waardig vervangen van Bono mocht dit nodig zijn.


Ook de combinatie van Fedde LeGrand met Di-rect was een hoogtepunt. Als acrobaten zweefde de leden van Di-rect spelend op hun instrumenten op grote hoogte door de zaal, ieder hangend aan een bijna onzichtbaar lijntje. Marcel, de zanger van Di-rect had het duidelijk naar zijn zin in de vrije ruimte en hij stal zingend en salto's makend de show.


Maar aan ook deze avond kwam een einde. Iedereen was moe van het meedansen en zingen en stilletjes verzamelden we ons in de bus. Een enkeling haalde Gorcum in slapende toestand (alcohol in het spel?)


In mijn hoofd bleef het nog lang onrustig…..

Inloggen om een reactie te plaatsen en foto's te bekijken

© Personeelsvereniging Rivas Zorggroep

Volg ons op Facebook