Inloggen Lid worden

Najaarsreis Porto Portugal

rijdagochtend 30 september vertrokken we om 03.15 uur met de touringcar naar Schiphol naar de prachtige stad Porto in Portugal. Na aankomst werden we per touringcar naar het hotel gebracht, Hotel Damusica (www.hoteldamusica-porto.com/) een mooi 4 sterren hotel in centrum van Porto.


Het programma:
Georganiseerde activiteiten op vrijdag
De eerste dag bieden wij jullie een georganiseerde activiteit aan. Tot 14.00 uur heb je ter vrije besteding om bijvoorbeeld te ontbijten of omgeving hotel verkennen.
Stipt om 14.00 uur vertrekken we vanaf het hotel voor een mooie sightseeing tour per touringcar onder leiding van een Nederlandstalige gids. Aansluitend bezoeken we de wijnkelders aan de oever van rivier de Douro met uiteraard een wijn/portproeverij. Vanaf hier gaan we te voet naar het startpunt van de historische trams voor een bijzondere rit met deze oude tram langs de rivier. Na afloop brengt de touringcar ons naar het hotel en kun je de avond naar eigen inzicht doorbrengen.


Zaterdag
Zaterdag 1 oktober is geheel ter vrije besteding.


Zondag
Zondag 2 oktober word je verzocht om na het ontbijt uit te checken en de bagage in depot te zetten. Om 17.45 uur haalt de touringcar ons op om naar de luchthaven te brengen waar we rond 20.35 uur terugvliegen naar Amsterdam. Verwachte aankomst op Schiphol zal zijn rond 00.45 uur zijn. Vandaar brengt de touringcar ons terug naar Gorinchem.

Inloggen om een reactie te plaatsen en foto's te bekijken

© Personeelsvereniging Rivas Zorggroep

Volg ons op Facebook