Inloggen Lid worden

Sinterklaasfeest

Sinterklaasfeest 24 november 2018


Het Sinterklaasfeest van de personeelsvereniging was weer één groot feest! Ruim 130 kinderen en de bijbehorende (groot)ouders kwamen bij elkaar in het Grand Café van Het Gasthuis om de Sint en zijn pieten welkom te heten. De zaal was gezellig versierd en iedereen werd ontvangen met een kopje thee of koffie. Voor de kinderen was er een sapje en een lekker speculaasje.


Dit jaar was het thema ‘muziek’. De pieten vormden een mooi orkest en zongen samen “Sinterklaasje kom maar binnen met je knecht". En ja hoor, Sint kwam op de muziek af en werd hartelijk verwelkomd door de kinderen. De pieten hadden muziekinstrumenten meegenomen voor de kinderen en samen studeerden ze een mooi liedje in voor Sinterklaas. Na dit muziekfestijn was het tijd voor de cadeautjes.


En wat waren de kinderen blij! Dat Sint toch zomaar wist wat ze graag wilden hebben... Met rode wangen, een buik vol pepernoten en met een cadeautje vertrok iedereen weer naar huis. Sint heeft beloofd dat hij volgend jaar op 23 november weer naar Gorinchem komt. Dus nog 364 nachtjes slapen....

Inloggen om een reactie te plaatsen en foto's te bekijken

© Personeelsvereniging Rivas Zorggroep

Volg ons op Facebook