Inloggen Lid worden

Voorjaarsreis Engeland

Vroeg in de morgen van vrijdag 1 juni vertrokken we naar Calais waar we per trein door de Eurotunnel naar Folkstone in Engeland gingen.Daarna reden we naar Winchester, waar we met gidsen een rondleiding kregen door Winchester Cathedral. Wat een prachtige kathedraal. Waarna we nog even konden genieten van het stadje zelf en reden we door naar ons hotel in Newbury.Daar hebben we nog heerlijk op het terras kunnen genieten van het uitzicht, waarna we een dinerbuffet hebben gebruikt, en een avondwandeling hebben gemaakt.

Zaterdag na het engelse ontbijt rijden we naar Oxford.De gids, die ons rondleid, laat ons een deel van de van de ongeveer 39 colleges over de stad zien.De prachtige parken en vele prachtige gebouwen.Daarna kunnen we zelf op pad, het was zeker de moeite waard om zelf rond te kijken en te genieten van de mooie terrassen. Terug bij het hotel genieten we nog een keer van het diner en het terras met mooi uitzicht, en de engelse bruiloft die daar gevierd wordt.

Zondag ging de reis naar Windsor Castle. We moeten wel een poos wachten voor we naar binnen kunnen, maar eenmaal binnen kunnen we zelf met de audiogidsen zelf rond kijken.Wel een beetje kort, daar we op tijd bij de Eurotunnel moeten zijn, rijden we naar Folkstone voor de overtocht met de trein.Het was een geslaagd weekend, waar iedereen van heeft genoten.Met dank aan onze chauffeur MarvinReacties:

A. Houtzager - de Hoog

24 jun 2018

Vooral de avondwandeling op verzoek/bevel van de ober: Lady's and gentlemen, it's a nice evening to walk. Of we maar gauw wilden stoppen met natafelen, haha Groet A3 Houtzager de Hoog. Het was trouwens een prachtige reis

Inloggen om een reactie te plaatsen en foto's te bekijken

© Personeelsvereniging Rivas Zorggroep

Volg ons op Facebook