Inloggen Lid worden

Wintersportreis 2025 (Let op, deze reis gaat alleen door bij voldoende aanmeldingen)

 

We hebben weer een wintersportreis op de agenda staan.
Deze reis kan alleen doorgaan bij voldoende aanmeldingen.

 

Bij 30 personen wordt deze reis aangeboden voor: € 995,00 per persoon
Bij 40 personen wordt deze reis aangeboden voor: € 895,00 per persoon

 

Wij kunnen deze reis kosteloos annuleren tot 7 juli. Wanneer er op deze datum te weinig inschrijvingen zijn, wordt deze activiteit geannuleerd.


Dus schrijf je snel in.
Hopelijk kunnen we met 30 personen op reis gaan, maar wie weet zijn er meerdere sportieve sneeuwliefhebbers en gaan we met 40 personen op reis.

Vertrek vrijdagavond 24-01-2025 circa 20.00 uur met een luxe touringcar van Verschoor-reizen naar Oostenrijk. Vertrek uit Oostenrijk zaterdag 01-02-2025 10.00 uur.

 

Het dorp Auffach ligt op 875 meter in Tirol. Het is voor wintersporters de gunstigste plek om te verblijven vanwege de gondel naar de Schatzberg. Omdat de lift vernieuwd is, is het bovendien gedaan met de ergste drukte 's ochtends. Er is een directe liftverbinding met het Alpbachtal. Vanaf de Schatzberg heb je een prachtig uitzicht over dit Alpbachtal en de oversteek is door (licht)gevorderde skiërs en boarders snel gemaakt.

Hotel Auffacherhof in Wildschönau wacht op je, op een rustige locatie direct naast de Schatzbergbahn. Het hotel heeft een ontspanningsruimte en 4 verschillende sauna's.


Het restaurant serveert internationale en traditionele Oostenrijkse gerechten, bereid met lokale producten. We verblijven op basis van halfpension, bestaande uit:
- uitgebreid ontbijtbuffet;
- meergangendiner, buffet of dineravond;


Hotel Auffacherhof is een goed startpunt voor wandeltochten. Op 300 meter afstand vind je een langlaufloipe. Als gast van het huis ontvang je de Wildschönau Card gratis.

 

Vragen en/of wensen?
Het bestuur is het aanspreekpunt voor vragen of wensen van alle activiteiten. Indien nodig zullen zij contact opnemen met het reisbureau of de betreffende locatie. Heb je vragen of wensen over deze reis, neem dan contact op met het bestuur van de PV via het contactformulier op de site of via info@pvrivas.nl.

 

Kosten per persoon bij 30 personen

Inkoopprijs

€  1100,00

Korting

€  105,00

PV leden prijs

€  995,00

 

Kosten per persoon bij 40 personen

Inkoopprijs

€  995,00

Korting

€  100,00

PV leden prijs

€  895,00

 

Toeslag één persoonskamer € 140,00 (beperkt aantal kamers).

 

Bij een definitieve boeking (na 7 juli) volgt een aanbetaling van 35%.

 

© Personeelsvereniging Rivas Zorggroep

Volg ons op Facebook