Inloggen Lid worden

Nieuwsbrief september 2021

Nieuwsbrief

Eindelijk! We kunnen jullie weer een nieuwsbrief sturen met geplande activiteiten! Wij als bestuur zijn ontzettend blij dat er weer beweging komt in ons programma.
Natuurlijk zitten we ondertussen niet stil en zijn we aan het brainstormen over nieuwe activiteiten voor het programma 2022.
De plannen krijgen langzaam vorm. Mocht je nog een geweldig idee hebben? Mail ons dan!!!


Nieuwe leden
Via deze weg willen we de nieuwe leden welkom heten. Fijn dat jullie je hebben aangemeld en meteen hebben ingeschreven voor de activiteiten!
En er is meer nieuws! We hebben een nieuw bestuurslid. Terwijl iedereen genoot van een welverdiende vakantie konden wij Liesbeth Schagen, klachtenfunctionaris bij Rivas, welkom heten in het bestuur.
We gaan er met z’n allen een nieuw mooi jaar van maken.


Musical The Sound of Music
Onze eerste activiteit van dit jaar is een bezoek aan de Musical The Sound of Music. We gaan op donderdag 28 oktober met een groep van ongeveer 83 personen naar de Brabanthallen in Den Bosch.
Ten tijde van het maken van deze nieuwsbrief hebben we nog enkele 2de rang kaarten van 45,00€ beschikbaar. Mocht je geïnteresseerd zijn en graag mee willen? Dan kun je je inschrijven via de website.


Sinterklaas 20 november
Papa’s, mama’s, opa’s, oma’s…. Jullie mogen weer aan de slag. De kinderen mogen weer mooie tekeningen maken voor Sinterklaas en zijn pieten.
Vorig jaar heeft Sinterklaas door middel van een geslaagde drive-thru alle kinderen een cadeautje gegeven. Maar de Sint mist de kinderen. Daarom proberen we dit jaar weer een ontmoeting te regelen tussen de Sint, de pieten en de kinderen.

We gaan dit organiseren op zaterdagochtend 20 november 2021. Noteren jullie de datum?
In het soberste geval wordt het weer een drive-thu evenals vorig jaar. Maar misschien is er meer mogelijk. Misschien kunnen de kinderen, in tijdsloten, hun cadeau in ontvangst te nemen van de Sint en/of zijn pieten. Of wellicht is een kleine bijeenkomst mogelijk. We houden jullie op de hoogte van de plannen.

Cadeautjes
We hebben weer contact gelegd met de winkel van Sinterklaas. Ook dit jaar worden de cadeautjes geregeld via www.kies-je-sinterklaaskado.nl.
In oktober krijgen jullie de gelegenheid om je (klein)kinderen te registreren. Op onze website komt de informatie te staan en iedereen krijg een mail op het mailadres waarop je bij ons staat ingeschreven.


Wintersportreis Nauders januari 2022
Het was spannend. Gezien de huidige omstandigheden was het iets moeilijker om voldoende deelnemers voor de wintersportreizen te krijgen. We zijn blij dat we kunnen melden dat de korte en lange reis naar Nauders door gaan.

Ten tijde van het schrijven van deze nieuwsbrief hebben we nog enkele plaatsen beschikbaar. Mocht je graag mee willen (bij uitzondering mogen ook niet leden mee), dan kun je ons mailen op info@pvrivas.nl, dan kunnen we bekijken wat er mogelijk is.


André Rieu zomeravondconcert 30 juli 2022
Heb jij ook zin om te genieten van het André Rieu zomeravondconcert op het Vrijthof in Maastricht? Er wacht op 30 juli 2022 een avond vol gezelligheid op jou! We hebben kaarten voor jullie kunnen inkopen voor dit fantastische evenement.

Er staat een 3-gangen diner voor jou klaar, op het terras van het Theater aan het Vrijthof en na het diner kun je genieten van schermen waarop André Rieu, samen met zijn Johann Strauss orkest en alle solisten te zien zijn.

Feest mee en geniet van de meeslepende walsen, klassieke muziek, operette en de gastartiesten. Het wordt vast een magische avond vol melodieën, komische en ontroerende momenten en misschien wel even een walsje vóór het terras.

Het André Rieu zomeravondconcert terrasarrangement is inclusief een 3-gangen diner.

Inkoopprijs 129,00€
PV deelnemersprijs 100,00€
Je kunt je inschrijven op onze website.


Inkoopprijs versus PV deelnemersprijs
Voorheen vermelden wij alleen de prijzen die jullie als deelnemer moesten betalen. Maar vanaf heden gaan we ook onze inkoopprijzen vermelden bij onze activiteiten.

Enerzijds omdat we jullie graag openheid willen geven in de kortingen die we geven op de prijs van de activiteiten.
Anderzijds in geval van annuleringen. Meestal is er vervanging te regelen, daar doen jullie en wij als bestuur ons uiterste best voor. Maar in uitzonderlijke gevallen lukt dit niet en moet men gebruik maken van een annuleringsverzekering.


Om duidelijkheid te geven in het bedrag dat wij verschuldigd zijn aan de samenwerkende partij gaan wij onze inkoopprijs vermelden.
Mocht je niet mee kunnen met een activiteit, dan belasten we het inkoopbedrag aan jou door.
Let wel, dit zijn gelukkig echt uitzonderingen.


Heb je vragen of opmerkingen, wil je lid worden, of heb je een leuk idee voor een activiteit, dan kun je mailen naar: info@pvrivas.nl.
Graag tot ziens!


Bestuur personeelsvereniging Rivas Zorggroep

© Personeelsvereniging Rivas Zorggroep

Volg ons op Facebook