Inloggen Lid worden

Nieuwsbrief juli 2020

Hierbij ontvangen jullie een update van het bestuur van de personeelsvereniging. Via deze weg willen we jullie laten weten dat wij het jammer vinden dat we de activiteiten moeten uitstellen en/of annuleren. We missen het contact met jullie en de organisatie rondom de activiteiten.

Krakau, workshop tassen maken en reis Beaune
We kunnen jullie meedelen dat de reis naar Krakau, oorspronkelijk georganiseerd in april 2020, is verplaatst naar maart 2021.

We proberen de workshop tassen maken te verplaatsen naar het najaar, zodra hier meer over bekend is, laten we het jullie weten.

En we proberen de reis naar Beaune, een prachtige stad in de heuvels van de Côte-d'Or, in de wijnstreek Bourgondië in Frankrijk, te verplaatsen naar juni 2021. Ook dit laten we zo spoedig mogelijk weten.

Locatie bingo 8 januari 2021
Voorgaande jaren maakten wij gebruik van een ruimte in Hotel Gorinchem. Helaas is dat voor aankomend jaar niet mogelijk in verband met de verbouwing van dit hotel. We zijn nog op zoek naar een nieuwe locatie. Hebben jullie ideeën? We zoeken een ruimte voor ongeveer 250 personen.

Prijswinnaars Superronde bingo 2020
Afgelopen jaar hebben een paar mensen tijdens de superronde hun e-mailadres achtergelaten. Deze mensen krijgen nog een cadeaubon. Ben jij de gelukkige winnaar van deze bon? Wil je dan nogmaals je gegevens doorgeven via info@pvrivas.nl.

Namens alle bestuursleden wensen wij jullie een fijne zomer.

© Personeelsvereniging Rivas Zorggroep

Volg ons op Facebook